watford, Premier League, billetter premier league, watford billetter, fotballtur watford, fotballtur england, fotballreise watford

Watford

1/1
"It`s in my blood, in my soul, it`s a huge part of my life"

Sir Elton John om Watford

Watford sine hjemmekamper 2019/20


Lørdag    18.01    Tottenham
Lørdag    01.02    Everton
Lørdag    29.02    Liverpool
Lørdag    14.03    Leicester
Lørdag    04.04    Southampton
Lørdag    18.04    Norwich (NB! Semifinaler i FA-cupen samme helg)
Lørdag    25.04    Newcastle
Lørdag    09.05    Manchester City 

Opplev Watford på Vicarage Road!

Bli med Paddy og se Watford på Vicarage Road! Vi har kampbilletter med hotell til alle hjemmekampene til Watford.

Watford FC rykket opp til Premier League i 2015, og mange trodde de kom til å rykke ned igjen. Det gjorde de ikke, med god margin, og de sto for mange flotte prestasjoner i løpet av sesongen. Kaptein Troy Deeney ønsker garantert at laget hans skal slå fra seg nok en sesong, og med seg har Watford fått Gerard Deulofeu fra Barcelona som nyeste signering. 

Watford ligger rett utenfor London, omtrent 3 mil fra sentrum. Det gjør at du har muligheten til å kombinere en fotballtur med en storbyferie. London har et stort utvalg av butikker, teater, museer og lignende. Hvorfor ikke kombinere en tur for hele familien? Vi er behjelpelige med å skaffe musikalbilletter, teaterbilletter etc.

Billett-informasjon

Vi tilbyr to forskjellige billett-typer. 

Nedre langside - Graham Taylor Stand: Dette er billetter på nedre del av Graham Taylor Stand. Billettene inkluderer kampprogram og 10 pund i gavekort til kiosk.

Øvre langside - Graham Taylor Stand: Dette er veldig gode billetter, rett ved midtstreken. Gratis mat før kamp, og kampprogram. 

watford, Premier League, billetter premier league, watford billetter, fotballtur watford, fotballtur england, fotballreise watford
Send forespørsel