top of page

Spørsmål og svar

Vanlige spørsmål og svar

Under har vi besvart vanlige spørsmål og svar. 

Hvorfor burde jeg reise med dere kontra andre turoperatører?
Det er en mengde aktører i markedet, dessverre er det mange useriøse også. Vi bruker kun de beste og mest troverdige leverandørene. Vi er også tilgjengelige på telefon og prøver ikke på noen måte å gjemme oss bort.
Videre selger vi kampbilletter der du vil sitte. I tillegg matcher vi de fleste på pris. Hos oss må du f.eks. ikke velge plasser bak mål, eller i et hjørne på stadion. Mange andre tilbyr for eksempel bare Quadrant-tickets på Old Trafford. Vi synes kampene blir enda litt bedre på langsiden. Men hos oss får du i alle fall valgmuligheten.

Sender dere billetter med Posten?
Vi sender IKKE billetter med Posten.
Dette skyldes at billettene som oftest ikke blir frigitt før 10 dager før kampdag. Alle billetter vi tilbyr er digitale, og vil sendes som PDF eller som mobil-billett så snart de er frigitt av klubbene.

Er det bare billetter til hjemmelaget eller kan vi sitte i borteseksjonen?
Besøk klubbsidene for å se hvor plassene er på stadion. Vi tilbyr normalt kun billetter til nøytral- eller hjemmeseksjon. 

Hva skjer hvis kampen flyttes eller avlyses?
For det første er det svært sjelden at kamper i de øverste ligaene i Europa avlyses. Det er derimot mer vanlig at kamper flyttes på grunn av TV-rettigheter eller spill i Europa. Vi er behjelpelige dersom en av kampene du har bestilt blir flyttet, allikevel er vårt ansvar begrenset i forhold til hendelser som ligger utenfor vår kontroll. Vi anbefaler derfor alltid at du bestiller fly og hotell med endringsmuligheter så du har fleksibilitet hvis en kamp blir flyttet. Billettene du kjøper av oss er alltid gyldig til eventuelt nytt kamptidspunkt.

Får vi sitte sammen når vi er flere?
Vi forsøker alltid å få billettene samlet. Dersom dere er en gruppe må dere allikevel være forberedt på å bli satt sammen i mindre grupper. For eksempel tre og tre eller lignende. Ingen skal bli sittende alene.

Er det dresskode eller andre ting vi må ta hensyn til?
Det er ingen dresskode og du kan komme på kamp i stort sett hva du føler for.
Det er imidlertid SVÆRT VIKTIG at du ikler deg supporterutstyr ut fra hvor på stadion du ønsker plasser. Dersom du kommer i bortelagets farger og har bestilt plasser blant hjemmesupportere vil du bli NEKTET adgang. Dette er for din egen sikkerhet!

Jeg er under 18, kan jeg bestille billetter hos dere?

Aldersgrensen for bestilling er 18 år. Barn og unge er velkomne på kamp i følge med voksen. 

Er det noen forskjell på voksen og barn når det kommer til billetter?

Nei. I England må alle, uavhengig av alder, ha gyldig billett. Det differensieres ikke på pris. Det er ikke anbefalt å ha med spedbarn på kamp, og i tilfelle vil også de minste måtte ha en gyldig billett for inngang. 

Trenger jeg å være medlem av klubben for å få kjøpe billetter?

Nei, våre billetter er ikke bundet av medlemskap. 

 

Er det mulig å bestille handicap-billetter hos dere?

Vi har dessverre ingen handicap-vennlige billetter, men de fleste klubber har en ordning for å tilrettelegge for dette. Vi anbefaler at du tar direkte kontakt med klubben du ønsker å se.

Kan jeg ta kontakt med dere dersom jeg har ytterligere spørsmål?
Vi svarer alltid på e-post innen 24 timer, men som oftest mye raskere. Dersom du har spørsmål som haster kan du også nå oss på telefon.

bottom of page