Fotballtur England, Premier League, billetter
Fotballreise Spania, Fotballtur Spania, La Liga, barcelona, real madrid
Fotballreise Tyskland, Bundesliga
Fotballtur Italia, Serie A, fotballreise italia
 

Premier League

Championship
Mange av oss går rundt med en drøm om å se sitt favorittlag i England spille kamp. Vi i Paddy Sportsreiser kan virkeliggjøre den drømmen!

Trenger du hjelp med billetter, reise og opphold til en kamp i Premier League? Eller er det kanskje et av lagene i lavere divisjoner som ligger ditt hjerte nærmest? Finn ditt lag i menyen til venstre å se hva vi kan tilby. Selv om du ikke finner laget ditt der er du velkommen til å sende oss en forespørsel. Vi vil alltid forsøke og etterkomme ditt ønske billigst mulig.

Premier League logo

Ønsker du se verdens beste spillere i aksjon, men er usikker på hva? Har du byen, finner vi kampen!

 

Vi hjelper deg gjerne med å finne noe passende. Send oss en forespørsel, så kan vi foreslå noen alternativer som passer akkurat til din reise. Vi tilbyr også gavekort, så her kan du gi noen en fantastisk gave.

 

TERMINLISTE PREMIER LEAGUE 2018/19:

For å gjøre det enda enklere for deg å bestemme deg for hvilke datoer du skal ta turen har vi lagt ut terminlisten for hvert lag inne på lagsidene.

Hva med å kombinere kamper? For å gjøre det lettest mulig å sette sammen din drømmereisen har vi lagt ut hele terminlisten nedenfor, slik at du lett kan få oversikt. Spør oss gjerne, så hjelper vi deg. Vi oppdaterer terminlistene fortløpende.

Klikk her for terminliste:

 

La Liga

I tillegg til de to store tilbyr vi også billetter til Espanyol og Atletico Madrid. Har du andre favoritter i Spania, som for eksempel Valencia, er det bare å sende oss en forespørsel, så vil vi etter beste evne forsøke å etterkomme ditt ønske.

Terminlisten for sesongen 2017/18 er klar og du finner kampene på lagsidene.

Bli med Paddy Sportsreiser til Spania - her finner vi to av verdens beste fotballag i de rivaliserende FC Barcelona og Real Madrid.

 

Bundesliga

Bli med Paddy Sportsreiser til Tyskland!

Paddy sportsreiser tilbyr fotballreiser til flere klubber i Tyskland.

Tysk Bundesliga har Europas høyeste tilskuertall i snitt og har med årene blitt en veldig attraktiv destinasjon for fotballfans verden over.

Helgekampene spilles fredag, lørdag eller søndag så vi anbefaler alle å reise fredag morgen til mandag. Kamptidspunktene blir klare cirka tre uker før kamp (blir ikke oppdatert her).

Dersom du ikke finner ditt lag i menyen til venstre kan du allikevel sende oss en forespørsel med ditt ønske. Vi etterstrever å levere det kundene vil ha, så om laget ditt ikke står oppført vil vil allikevel anstrenge oss for å skaffe deg billetter.

Terminlisten for sesongen 2017/18 er klar og du finner kampene inne på lagsidene.

 

Bli med Paddy Sportsreiser til Italia!

Italiensk Serie A er fullspekket med klassespillere. Ligaen har mange verdensstjerner som garanterer for god underholdning. Med Paddy Sportsreiser kan du få oppleve disse og mange flere.

Dersom du ikke finner ditt lag i menyen kan du allikevel sende oss en forespørsel med ditt ønske. Vi etterstreber å levere det kundene vil ha, så om laget ditt ikke står oppført vil vil gjøre vårt ytterste for å få tak i billetter og hotell for deg.

Terminlisten for sesongen 2017/18 er klar og du finner kampene på lagsidene.

Serie A