southampton, Premier League, billetter premier league, southampton billetter, fotballtur southampton, fotballtur england, fotballreise southampton

Southampton

1/1

Southampton sine hjemmekamper 2019/20


Lørdag    18.01    Wolves
Lørdag    15.02    Burnley
Lørdag    22.02    Aston Villa
Lørdag    07.03    Newcastle
Lørdag    21.03    Arsenal (NB! Kvartfinaler i FA-cup samme helg)
Lørdag    11.04    Manchester City
Lørdag    02.05    Brighton
Søndag   17.05    Sheffield United

Opplev Southampton på St. Mary`s!

Vi har kampbilletter med hotell på alle Southampton sine hjemmekamper.

 

Southampton, også kalt "The Saints", spiller hjemmekampene sine på St. Mary`s Stadium, og byr alltid på god stemning. De er kjent for talentutviklingen sin, og har produsert spillere som Theo Walcott, Gareth Bale, Alex Oxlade-Chamberlain, Alan Shearer, Matthew Le Tissier, Scott McDonald og Luke Shaw. Klubben har de siste årene gjort det godt i Premier League, og til tross for at de ofte mister mange av sine beste spillere, klarer de å få fram nye som mer enn veier opp for de som har forlatt klubben. 

Southampton ligger i Hampshire, som er ca 1t 15 minutter unna London med tog. Southampton har rik historie, og er en flott by å besøke, så dette er en tur vi virkelig anbefaler.

Billett-informasjon

Vi tilbyr billetter på Itchen Stand, midt på den ene langsiden. Dette er veldig gode billetter. 

Itchen Stand - Saints Bar: Saints Bar Executive Seats er i blokk 8 på Itchen Stand. Billettene inkluderer gratis drikke i pausen, kampprogram, bar man kan kjøpe drikke i og mulighet til å kjøpe mat på flere utsalgssteder.

southampton, Premier League, billetter premier league, southampton billetter, fotballtur southampton, fotballtur england, fotballreise southampton
Send forespørsel