top of page
real madrid, la liga, billetter la liga, real madrid billetter, fotballtur real madrid, fotballtur spania, fotballreise real madrid

Real Madrid

Cristiano Ronaldo

"Maybe they hate me because I`m too good."

Oppdatering 16. juni 2022: Terminlisten vil slippes i juli.

Vi planlegger relansering av nye sider, og vil oppdatere terminlisten når dette er klart.

Opplev Real Madrid på mektige Santiago Bernabéu!

Bli med Paddy og se Real Madrid på Santiago Bernabéu. Vi har kampbilletter med hotell til Real Madrid sine hjemmekamper.

"Los galàcticos" som betyr "stjernene" er et treffende kallenavn for et av verdens største stjernegallerier hva gjelder fotball. Med spillere som Karim Benzema og Gareth Bale gleder Paddy Sportsreiser seg til å ta med deg på tur til Madrid. Laget har vunnet serien 32 ganger og har 19 cupmesterskap. I tillegg kan laget vise til hele elleve titler fra Europacupen og Championes League. Premieskapene på Estadio Santiago Bernabéu blir aldri fulle og med 80 354 ekstatiske tilskuere på tribunen er det nok ikke lenge til nye titler blir hentet hjem av stjernegalleriet.

Madrid er en av Europas største og flotteste byer. Dermed ligger alt til rette for å kombinere både fotballkamp og storbyferie med familien eller vennegjengen. Madrid kan by på en rekke severdigheter og imponerende museer. 

real madrid, la liga, billetter la liga, real madrid billetter, fotballtur real madrid, fotballtur spania, fotballreise real madrid

Billett-informasjon

Vi tilbyr billetter i 7 kategorier, alt fra VIP til tredje kategori, i forskjellige prisklasser.

Alle billetter inkluderer vouchere med 5% rabatt til fotballbutikken 'Futbol Mania' samt et glass vin og tapas på kjøpesenteret 'El Corte Ingles' .

Send forespørsel
bottom of page