top of page
Premier League, arsenal, kampbilletter arsenal, fotballtur arsenal

Arsenal

Arsene Wenger

"If you do not believe you can do it, then you have no chance at all."

Oppdatering 16. juni 2022: Terminlisten vil slippes 16. juni.

Vi planlegger relansering av nye sider, og vil oppdatere terminlisten når dette er klart.

Opplev Arsenal på Emirates Stadium!

Bli med Paddy og se Arsenal på Emirates Stadium. Vi har kampbilletter med hotell til alle Arsenal sine hjemmekamper.

Går du med en drøm om å få oppleve The Gunners på Emirates i år? Med Paddy Sportsreiser får du muligheten til å gjøre nettopp dette. Arsenal har en rik historie i den øverste ligaen i England, og har alltid ambisjoner om å kjempe i toppen. Arsene Wenger ga seg etter 17/18-sesongen, og Unai Emery er mannen som skal løfte Arsenal til nye høyder.

Arsenal er et av mange London-lag og det gjør at du har muligheten til å kombinere en fotballtur med en storbyferie. London har et stort utvalg av butikker, teater, museer og lignende. Hvorfor ikke kombinere en tur for hele familien? Vi er behjelpelige med å skaffe musikalbilletter, teaterbilletter etc.

Billett-informasjon

Vi tilbyr billetter på den ene kortsiden på stadion. Dette er flotte plasser hvor man får med seg alt som skjer, både på tribunen og på banen. Klikk på bildet for å se detaljer om hvor plassene befinner seg på stadion.

South Stand - Clock End: Club Level-billetter med gratis drikke i pausen og kampprogram. (Block 71-79). Museum- og stadiontur er inkludert.

Arsenal_Stadium_ClubLevel_2019.png
Send forespørsel
bottom of page