top of page
tottenham, Premier League, billetter premier league, tottenham billetter, fotballtur tottenham, fotballtur england, fotballreise tottenham

Tottenham

"This is my club. My one and only club."

Ledley King

Oppdatering 16. juni 2022: Terminlisten vil slippes 16. juni.

Vi planlegger relansering av nye sider, og vil oppdatere terminlisten når dette er klart.

Opplev Tottenham på White Hart Lane!

Vi har kampbilletter med hotell på alle Tottenham Hotspurs hjemmekamper.

 

Tottenham tok seg helt til Champions League-finalen forrige sesong, og Spurs avsluttet også topp 4 i Premier League. Mauricio Pochettino har virkelig fått sving på et ungt og spennende lag.

Med Paddy Sportsreiser får du muligheten til å se Tottenham og deres store stjerne Harry Kane tilbake på deres helt nye stadion, White Hart Lane. For å sitere Spurs-fansen: COYS (Come On You Spurs)!

Tottenham er et av mange London-lag og det gjør at du har muligheten til å kombinere en fotballtur med en storbyferie. London har et stort utvalg av butikker, teater, museer og lignende. Hvorfor ikke kombinere en tur for hele familien? Vi er behjelpelige med å skaffe musikalbilletter, teaterbilletter etc.

Billettinformasjon

Ordinær langside på nivå 5.

East Middle Travel Club: Premium hjørnebilletter på nivå 3, seksjon 312-314. Tilgang til lounge før og etter kamp. Inkludert voucher til mat, gratis drikke i pausen.

East Lower Travel Club: Premium langsidebilletter ved midtstreken på nivå 1, seksjon 002-003. Tilgang til lounge, inkludert voucher til mat og gratis drikke i pausen. Det er også inkludert kampprogram og Spurs-legender er til stede.

Totenham_Stadium_2019.png
Send forespørsel
bottom of page