top of page
Manchester united, Premier League, billetter premier league, Manchester united billetter, fotballtur Manchester united, fotballtur england, fotballreise Manchester united

Manchester United

"When I think football, I think Manchester United. I still support United and always will. I will die with them in my heart."

Eric Cantona

Oppdatering 16. juni 2022: Terminlisten vil slippes 16. juni.

Vi planlegger relansering av nye sider, og vil oppdatere terminlisten når dette er klart.

Ta en tur til Drømmenes Teater!

Har du lyst til å oppleve Manchester United hjemme på mektige Old Trafford gir Paddy Sportsreiser deg nå muligheten!

Har du drømt om et besøk til Drømmenes Teater har du nå muligheten til å få et meget godt tilbud av Paddy Sportsreiser. Ole Gunnar Solskjær har tatt over roret, og vi er sikre på at det blir mange store øyeblikk i Manchester i år - tar du sjansen på ikke å være tilstede?

Manchester kan by på gallerier i verdensklasse, restauranter og shoppingsentre. I tillegg er byen verdenskjent for sitt yrende uteliv. Er man glad i fest, vil man ikke gå glipp av dansegulvene på de store utestedene i byen.

Billettinformasjon

Vi tilbyr billetter på 3 forskjellige steder på stadion. Klikk på bildet for å se detaljer om hvor plassene befinner seg på stadion.

Kit Room: Executive seter på Quadrant. Tilgang til sportsbar lounge før og etter kamp. Te/kaffe i pausen er inkludert, samt kampprogram (Block NW3435).

The Academy: Executive seter på NE3420/3425. Tilgang til sportsbar lounge før og etter kamp, med mat- og drikkekupong. Kampprogram og te/kaffe i pausen er inkludert. (Block W205)

Museum Suite VIP pakke: Executive seter på North Stand, nivå 2 (N3408). Man ser først kampen og deretter er det drinkmottakelse, buffé og gratis drikke. Spørsmål og svar runde med tidligere spillere. Inkludert kampprogram, en gave og voucher til Megastore. 

ManUtd_Stadium_2019.png
Send forespørsel
bottom of page