Chelsea, Premier League, billetter premier league, chelsea billetter, fotballtur chelsea, fotballtur england, fotballtur london

Chelsea

1/1

Didier Drogba

"You can take a player out of Chelsea, but you can never take Chelsea out of a player!"

Oppdatering 16. juni 2022: Terminlisten vil slippes 16. juni.

Vi planlegger relansering av nye sider, og vil oppdatere terminlisten når dette er klart.

Bli med å se Chelsea på Stamford Bridge!

Har du lyst til å oppleve Chelsea hjemme på Stamford Bridge gir Paddy Sportsreiser deg nå muligheten!


Chelsea har for alvor blitt et storlag i Premier League etter at den russiske investoren Roman Abramovich gjorde sitt inntog. Klarer de blå bragden å vinne nok et seriemesterskap? Bli med Paddy Sportsreiser til London og opplev spenningen selv!

 

Chelsea er et av mange London-lag og det gjør at du har muligheten til å kombinere en fotballtur med en storbyferie. London har et stort utvalg av butikker, teater, museer og lignende. Hvorfor ikke kombinere en tur for hele familien? Vi er behjelpelige med å skaffe musikalbilletter, teaterbilletter etc.

Billettalternativer

Vi tilbyr billetter på 3 forskjellige steder på stadion. Klikk på bildet for å se detaljer om hvor plassene befinner seg på stadion.

West Stand - West Upper Seats: ordinære langsidebilletter på blokk 1 eller 8.

Semi VIP-billetter på East Stand: Dette er billetter på midtre nivå, på linje med straffefeltet. Inkludert forfriskninger i pausen og etter kamp.

VIP langside-billetter på East Stand: Dette er billetter på midtre nivå, på linje med 16-meteren. 3-retters varm og kaldretts buffé med gratis bar før kamp er inkludert.

Chelsea, Premier League, billetter premier league, chelsea billetter, fotballtur chelsea, fotballtur england, fotballtur london
Send forespørsel