top of page
Chelsea, Premier League, billetter premier league, chelsea billetter, fotballtur chelsea, fotballtur england, fotballtur london

Chelsea

Didier Drogba

"You can take a player out of Chelsea, but you can never take Chelsea out of a player!"

Oppdatering 16. juni 2022: Terminlisten vil slippes 16. juni.

Vi planlegger relansering av nye sider, og vil oppdatere terminlisten når dette er klart.

Bli med å se Chelsea på Stamford Bridge!

Har du lyst til å oppleve Chelsea hjemme på Stamford Bridge gir Paddy Sportsreiser deg nå muligheten!


Chelsea har for alvor blitt et storlag i Premier League etter at den russiske investoren Roman Abramovich gjorde sitt inntog. Klarer de blå bragden å vinne nok et seriemesterskap? Bli med Paddy Sportsreiser til London og opplev spenningen selv!

 

Chelsea er et av mange London-lag og det gjør at du har muligheten til å kombinere en fotballtur med en storbyferie. London har et stort utvalg av butikker, teater, museer og lignende. Hvorfor ikke kombinere en tur for hele familien? Vi er behjelpelige med å skaffe musikalbilletter, teaterbilletter etc.

Billettalternativer

Vi tilbyr billetter på 3 forskjellige steder på stadion. Klikk på bildet for å se detaljer om hvor plassene befinner seg på stadion.

West Stand - West Upper Seats: ordinære langsidebilletter på blokk 1 eller 8.

Semi VIP-billetter på East Stand: Dette er billetter på midtre nivå, på linje med straffefeltet. Inkludert forfriskninger i pausen og etter kamp.

VIP langside-billetter på East Stand: Dette er billetter på midtre nivå, på linje med 16-meteren. 3-retters varm og kaldretts buffé med gratis bar før kamp er inkludert.

Chelsea, Premier League, billetter premier league, chelsea billetter, fotballtur chelsea, fotballtur england, fotballtur london
Send forespørsel
bottom of page