top of page
Stoke, Premier League, billetter premier league, Stoke billetter, fotballtur Stoke, fotballtur england, fotballreise Stoke

Stoke

"The noise at the Britannia was marked at 122.6 decibels, louder than the sound of a pneumatic drill working on a road, and a nightclub sound system." 

BBC

Stoke sine hjemmekamper 2018/19

Se Stoke på Britannia Stadium!

Vi kan tilby kampbilletter med hotell på alle Stoke sine hjemmekamper. 

 

Stoke City Football Club ble stiftet i 1863. Stoke var en av 12 klubber som startet The Football League i 1888. "The Potters", som er kallenavnet til Stoke, spiller hjemmekampene sine på Bet365 Stadium i Stoke-on-Trent i England, bedre kjent som Britannia Stadium.

Manager Mark Hughes har et meget spennende lag framover på banen. De fire på topp; Shaqiri, Bojan, Afellay og Arnautović viste forrige sesong at de kan skape problemer for alle lag i ligaen, og byr tidvis på festfotball. Kombinerer man det med det som regnes som en av de mest høylytte stadionene i hele Premier Leage, snakker vi om en fantastisk opplevelse for en fotballsupporter.

 

Byen Stoke-on-Trent er ikke lenger unna enn 1 time og 15 minutter med tog unna Liverpool, og kun 35 minutter unna Manchester. Det er med andre ord ypperlig lag å kombinere med en kamp med et av Manchester-lagene eller et av Liverpool-lagene.

Billett-informasjon

Vi tilbyr billetter på seksjonen Railing Stand

Railing Stand: Dette er ordinære langsidebilletter, i blokk 10. Se bildet til høyre for nærmere detaljer.

Stoke, Premier League, billetter premier league, Stoke billetter, fotballtur Stoke, fotballtur england, fotballreise Stoke
Send forespørsel
bottom of page