top of page
Stoke, Premier League, billetter premier league, Stoke billetter, fotballtur Stoke, fotballtur england, fotballreise Stoke

Stoke

1/1
"The noise at the Britannia was marked at 122.6 decibels, louder than the sound of a pneumatic drill working on a road, and a nightclub sound system." 

BBC

Stoke sine hjemmekamper 2018/19

Se Stoke på Britannia Stadium!

Vi kan tilby kampbilletter med hotell på alle Stoke sine hjemmekamper. 

 

Stoke City Football Club ble stiftet i 1863. Stoke var en av 12 klubber som startet The Football League i 1888. "The Potters", som er kallenavnet til Stoke, spiller hjemmekampene sine på Bet365 Stadium i Stoke-on-Trent i England, bedre kjent som Britannia Stadium.

Manager Mark Hughes har et meget spennende lag framover på banen. De fire på topp; Shaqiri, Bojan, Afellay og Arnautović viste forrige sesong at de kan skape problemer for alle lag i ligaen, og byr tidvis på festfotball. Kombinerer man det med det som regnes som en av de mest høylytte stadionene i hele Premier Leage, snakker vi om en fantastisk opplevelse for en fotballsupporter.

 

Byen Stoke-on-Trent er ikke lenger unna enn 1 time og 15 minutter med tog unna Liverpool, og kun 35 minutter unna Manchester. Det er med andre ord ypperlig lag å kombinere med en kamp med et av Manchester-lagene eller et av Liverpool-lagene.

Billett-informasjon

Vi tilbyr billetter på seksjonen Railing Stand

Railing Stand: Dette er ordinære langsidebilletter, i blokk 10. Se bildet til høyre for nærmere detaljer.

Stoke, Premier League, billetter premier league, Stoke billetter, fotballtur Stoke, fotballtur england, fotballreise Stoke
Send forespørsel
bottom of page