Liverpool

1/1

Liverpool sine hjemmekamper 2019/20


Søndag   10.11    Manchester City
Lørdag    30.11    Brighton
Onsdag   04.12    Everton
Lørdag    14.12    Watford
Søndag    29.12    Wolves
Torsdag  02.01    Sheffield United
Søndag   19.01    Manchester United
Lørdag    01.02    Southampton
Lørdag    22.02    West Ham
Lørdag    07.03    Bournemouth
Lørdag    21.03    Crystal Palace
Lørdag    11.04    Aston Villa
Lørdag    25.04    Burnley
Lørdag    09.05    Chelsea

Opplev Liverpool på Anfield!

Vi har kampbilletter med hotell til alle Liverpool sine hjemmekamper.

 

Å oppleve Anfield i Premier League er noe alle fotballglade bør oppleve. Både The Kop og Klopp er minneverdige, og fansen har ikke vært så optimistiske på lagets vegne på mange år. Sammen med Paddy Sportsreiser kan du få oppleve Salah, Firmino, Mané og de andre Liverpool-heltene sammen med The Kop. Det å høre "You`ll Never Walk Alone" på Anfield er et stort øyeblikk, for et hvert fotballhjerte.

Billettinformasjon

Vi tilbyr billetter på den nye hovedtribunen på Anfield. Klikk på bildet for å se detaljer om hvor plassene befinner seg på stadion.

Anfield Code Lounge: Seter på nedre del av den nye hovedtribunen (block 11/12). Utgang direkte fra loungen til setene. Inkludert gratis drikke i pausen, gjelder også øl og vin. Tilgang til bar før og etter kamp. Tilgang til mat før kamp. En LFC-legende er tilstede og billettene inkluderer også underholdning før kamp. Kampprogram er inkludert. 

Premier Club Executive Seats: seter i blokk CE3 og CE7 på Upper Centenary Stand med tilgang til Bob Paisley og Bill Shankley Suites 2 timer og 30 minutter før kamp, og 1 time etter. To-retters middag før kamp inkludert, samt kamp-program. Mulighet til å kjøpe drikke. 

liverpool, Premier League, billetter premier league, liverpool billetter, fotballtur liverpool, fotballtur england, fotballreise liverpool
Send forespørsel
Liverpool - seteplan